Eurohoops Academy

Dribbling & Finishing Lab | Easter Edition: Κάνε το… step up στο παιχνίδι σου!

H εξέλιξη της τεχνικής δεξιότητας της ντρίπλας και η εξάσκηση όλων των πιθανών τελειωμάτων αναβαθμίζουν το παιχνίδι της νέας γενιάς!

Η Eurohoops Academy υλοποιεί για μια ακόμη σεζόν τα Eurohoops Camps | Easter Edition, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά εντός και εκτός συνόρων να ζήσουν το μπάσκετ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να συνδεθούν με το αγαπημένο τους άθλημα ακόμη περισσότερο. Τα Eurohoops Camps | Easter Edition στο Eurohoops Dome θα πραγματοποιηθούν σε δύο περιόδους (10-13/4, 18-21/4), καλύπτοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε αθλητή. Το πρόγραμμα των Eurohoops Camps έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Eurohoops Academy, Κωνσταντίνου Μελέτη.

Δήλωσε συμμετοχή στο Dribbling & Finishing Lab εδώ!

Η προπόνηση υψηλής έντασης και το πρότυπο ασκησιολόγιο με έμφαση στην εξειδίκευση δημιουργούν τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για την εξέλιξη της τεχνικής δεξιότητας της ντρίπλας και την αύξηση των ποσοστών στο σκοράρισμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες 12 έως 18 ετών.

Το Dribbling & Finishing Lab περιλαμβάνει ασκήσεις χειρισμού της μπάλας, με στόχο να δώσει στον αθλητή τη δεξιότητα, αλλά και την αυτοπεποίθηση, να βάλει τη μπάλα στο παρκέ στοχευμένα, να ανταπεξέλθει της υψηλής αμυντικής πίεσης και να επιτεθεί επιτυχημένα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που αφορά όλους τους πιθανούς τρόπους εκτέλεσης: σουτ και lay-up, τελειώματα από την περιφέρεια και μέσα από τη ρακέτα, μετά από ντρίπλα και χωρίς ντρίπλα.

Όλοι οι συμμετέχοντες του Dribbling & Finishing Lab | EASTER EDITION θα λάβουν και από ένα συλλεκτικό T-Shirt του Eurohoops, για να τους χαρίζει συνεχώς έμπνευση για ακόμη περισσότερο μπάσκετ!

Το Dribbling & Finishing Lab | EASTER EDITION θα έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους (10/4 – 13/4 και 18/4 – 21/4, 12:00 – 14:00).

Πληροφορίες

Για την συμμετοχή στα Eurohoops Camps | EASTER EDITION κάθε αθλητής πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή.

Καθ’ όλη του τη διάρκεια θα υπάρχει επίβλεψη από διασώστη, με την υποστήριξη του Επίσημου Χορηγού Διατροφής και Εργομέτρησης BIOIATRIKI+.

Πρόγραμμα

10 – 13 Απριλίου 2023 18 – 21 Απριλίου 2023
10:00 – 14:00 FUNdamentals Camps
12:00 – 14:00 Dribbling & Finishing Camp
14:15 – 15:15 Shooting Camp

Κόστος Συμμετοχής

Dribbling & Finishing Camp | 125€

Όλα τα μέλη της Eurohoops Academy δικαιούνται 10% έκπτωση.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν συμμετοχή σε περισσότερα από ένα προγράμματα δικαιούνται 10% έκπτωση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το Easter Camp 2023 έχει λήξει

eurohoops.net

Visit also: