Προμηθέας: Συνεχίζει ο Αγραβάνης για μία ακόμα σεζόν!

2021-08-09T14:37:51+00:00 2023-11-01T00:11:35+00:00.

Aris Barkas

09/Aug/21 14:37

Eurohoops.net
agravanis

Ο διεθνής φόργουορντ θα παραμείνει κάτοικος Πατρών και την προσεχή σεζόν

Tου Βαγγέλη Ιωάννου/ info@eurohoops.net

Ο Δημήτρης Αγραβάνης παραμένει ένα από τα βασικά στελέχη του Προμηθέα και θα συνεχίσει τη συνεργασία του στην Πάτρα για μία ακόμα σεζόν.

Παρά τις φήμες που υπήρξαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με πηγές του Eurohoops ουδέποτε τέθηκε θέμα διακοπής της συνεργασίας του παίκτη με τους Πατρινούς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αντίθετα ο νέος κόουτς Λουίς Κασιμίρο είχε από την πρώτη στιγμή απόλυτη εκτίμηση στον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν έχει αναδειχθεί σε κύριο πυλώνα του ρόστερ του Προμηθέα.

To μεγάλο στοίχημα πλέον και για την ομάδα και για τον ίδιο τον 27χρονο πλέον αθλητή είναι το παραπάνω βήμα στο αναβαθμισμένο EuroCup, όπου πέρυσι είχε 9,5 πόντους και 4,3 ριμπάουντ, ενώ φυσικά και η καλή παρουσία στην Basket league είναι ζητούμενο.

Παρουσίαση των διαρκείας με… πρωτότυπο τρόπο

Τα εισιτήρια διαρκείας του ενόψει της σεζόν 2021/22 παρουσίασε τη Δευτέρα (9/8) ο Προμηθέας. Και το έκανε με ένα διαφορετικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Στο βίντεο των Πατρινών, εμφανίζεται ένας φίλος της ομάδας να μπαίνει κρυφά στο “Δ.Τόφαλος” και να παίζει μπάσκετ – χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία – μέχρι τελικά να εμφανιστεί ένα μέλος του συλλόγου και του δώσει εισιτήριο διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Διάλεξε τη θέση σου στο «Δημ. Τόφαλος» και πάρε το εισιτήριο διαρκείας σου για τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα Πάτρας τη φετινή χρονιά 2021-22.

Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας καθώς στέρησε από την ομάδα τον καλύτερο παίκτη της, τον κόσμο της, εσένα!

Η επιστροφή σου θα μας ξανακάνει μια δυνατή οικογένεια!

Επωφελήσου των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείσε τη μόνιμη θέση σου στο «Δ. Τόφαλος» και γίνε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας και έλα να γράψουμε ΜΑΖΙ ιστορία!

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδος, όπου με το νέο format θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Για την αγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η δήλωση του ΑΜΚΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Καθημερινές 10:00-21:00, Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)

– Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4,Καστελλόκαμπος – Καθημερινές 10:00-18:00, Σαββατοκύριακο 10:00-14:00)

Με μετρητά:
– Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος – Καθημερινές 10:00-18:00, Σαββατοκύριακο 10:00-14:00)

Δείτε εδώ τα τελευταία νέα

×