Λόνζο Μπολ… αποκαλύπτει: „Έκανα μεταμόσχευση μηνίσκου, δεν είχε μείνει χόνδρος!“

Nathaniel S. Butler/ Getty Images/ Ideal Image

Του Δημήτρη Μιναρετζή/ info@eurohoops.net

Τα πάντα κάνει ο Λόνζο Μπολ για να μπορέσει να παίξει ξανά μπάσκετ.

Τι μπάσκετ; Για να μπορέσει να τρέξει ξανά, αφού μετά τις τρεις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο γόνατο τα τελευταία 2.5 χρόνια, τέθηκε υπό σοβαρή αμφισβήτηση η ικανότητα του να αθληθεί ξανά, πολλώ δε μάλλον να παίξει στο επίπεδο του ΝΒΑ!

Η τελευταία φορά που ο Λόνζο έπαιξε μπάσκετ ήταν στα μέσα Γενάρη του 2022, αλλά αισιοδοξεί πως πλέον μπορεί να επιστρέψει και να βοηθήσει τους Μπουλς.

Ενεργοποίησε μάλιστα το συμβόλαιο του για το τελευταίο έτος της συνεργασίας του με το Σικάγο και μιλάει για αυτήν την σπανιότατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε…

„Δεν είχε μείνει άλλος μηνίσκος, πρακτικά ήταν οστό με οστό. Ο χόνδρος είχε εξαφανιστεί, το οστό ήταν χάλια, οπότε έπρεπε να πάρω μηνίσκο από ένα δωρητή οργάνων. Έπρεπε να κάνω άλλο μόσχευμα οστού και να βάλω νέο χόνδρο στην άρθρωση“, λέει ο Μπολ για την επέμβαση που φαίνεται ότι θα του λύσει οριστικά το πρόβλημα και συνεχίζει:

„Είμαι αρκετά καλά για να παίξω, αλλά θα μπορούσα να νιώσω ακόμα καλύτερα. Έχω ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μου, αλλά ανυπομονώ για το μέλλον“.

Δείτε τα τελευταία νέα

Related Post