Σφαιρόπουλος: “Ξέραμε τί θέλαμε…”

2015-05-29T19:46:42+00:00 2015-05-29T23:50:59+00:00.

Aris Barkas

29/May/15 19:46

Eurohoops.net

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά από την επιβλητική επικράτηση στο πρώτο ματς. Αυτό που θέλει είναι να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση

Του Νίκου Βαγγέλη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά από την επιβλητική επικράτηση στο πρώτο ματς. Αυτό που θέλει είναι να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση.

“Είχαμε ένα ζητούμενο. Να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι με τέτοια διαφορά το μυαλό συνήθως είναι χαλαρό. Όμως ήμασταν προετοιμασμένοι για την αντίδραση του Άρη που κατά τη γνώμη μου έπαιξε καλύτερα από το πρώτο ματς. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή, πήραμε διψήφια διαφορά και συνεχίσαμε ξέροντας τι θέλουμε να κάνουμε και το σκορ ξέφυγε. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και κάναμε αυτά που είχαμε ζητήσει. Ο Άρης είναι μεγάλη επιτυχία που έχει φτάσει στην τετράδα και είναι κέρδος όλη αυτή η πορεία. Έχουμε κάνει το 2-0 και πάμε στη Θεσσαλονίκη συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”, ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Πέτγουεϊ: “Βελτίωση στις λεπτομέρειες…”

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, τόνισε μετά το ματς: “Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Οι προπονητές μάς κράτησαν συγκεντρωμένους μετά ττην εύκολη νίκη στο πρώτο ματς. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν περισσότερο, αλλά είχαμε την σωστή ενέργεια. Θέλαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπως ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες”.

×