Σύμμαχος όλων των ταλαντούχων παικτών στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της κορυφής οι ατομικές προπονήσεις με τον Head Coach της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. Κωνσταντίνο Σταμάτη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Το Eurohoops Dome, πιστό στις αρχές του, επιθυμεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω του προγράμματος “Eurohoops Development”. Έτσι, επέλεξε τον Head Coach της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ., τον Κωνσταντίνο Σταμάτη, για να ηγηθεί των ατομικών προπονήσεων, θέτοντας στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου την πολυετή τεχνογνωσία του.

To πρόγραμμα “Eurohoops Development”

To Eurohoops Development απευθύνεται σε κάθε αθλήτρια ή, αθλητή που αγαπά το basketball και φιλοδοξεί να διευρύνει την προοπτική εξέλιξής του στο χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Σταμάτης και το επιτελείο του έχει την εμπειρία και τη γνώση να βοηθήσει τον αθλητή να βελτιώσει την ταχύτητα και την τεχνική της εκτέλεσης κάθε βασικής δεξιότητας, ώστε να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την επίτευξη των στόχων του.

Περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα. Μέσα, λοιπόν, από μία πρότυπα εφαρμοσμένη μέθοδο προπόνησης, που προσαρμόζεται στο επίπεδο του κάθε αθλητή, εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή εξέλιξη.

Εξίσου κομβικό ρόλο με την παρουσία του αθλητή μέσα στο γήπεδο παίζει το μυαλό, με στοιχεία όπως η ηθική, η στάση, η αυτοπειθαρχία και η προσωπική δέσμευση. Άλλωστε, το basketball είναι ένα άθλημα πνευματικό, καθώς πρέπει να διαχειριστείς σε ελάχιστο χρόνο αλλεπάλληλα ερεθίσματα. Έτσι, το “Eurohoops Development” προετοιμάζει τον αθλητή με τη βοήθεια εξειδικευμένων προγραμμάτων και μιας διαδικασίας συστηματικής δουλειάς, πολλαπλών ερεθισμάτων και αυξημένης προοδευτικά επιβάρυνσης.

Ατομικές Προπονήσεις

Το πρόγραμμα της ατομικής προπόνησης του “Eurohoops Development” σχεδιάζεται σύμφωνα με τις αγωνιστικές ανάγκες του κάθε αθλητή. Σκοπός της διαδικασίας είναι πρώτον, να αναδειχθούν τα δυνατά σημεία και δεύτερον, να βελτιωθούν οι αδυναμίες σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνουν δεξιότητες.

Στις ατομικές προπονήσεις παρέχεται μία ώρα χρόνου διδασκαλίας με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Στο πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές από 10 ετών και άνω σε γκρουπ 3-5 ατόμων ανάλογα με την ηλικία και τα προπονητικά χαρακτηριστικά τους.

Δίνεται έμφαση σε στοιχεία του παιχνιδιού όπως η ντρίμπλα, το σουτ και τα τελειώματα και παράλληλα δημιουργούνται πολλές καταστάσεις “ένας εναντίον ενός”, ώστε ο αθλητής να εξασκηθεί πάνω στις ικανότητές του σε συνδυασμό με τη λήψη αποφάσεων. Δημιουργούνται επί της ουσίας συνθήκες συναγωνισμού και συνεργασίας, με στόχο ο παίκτης να μπορέσει να “διαβάσει” όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι.

Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων 2019-20 στο Eurohoops Dome

Δευτέρα: 16:00 – 17:00
Τρίτη: 16:00 – 17:00 & 18:00 – 19:00
Τετάρτη: 17:00 – 18:00 & 18:00 – 19:00
Πέμπτη: 16:00 – 17:00
Παρασκευή: 16:00 – 17:00  & 19:30 – 20:30
Σάββατο: 09:30 – 10:30  & 10:30 – 11:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 665 7584

E-mail επικοινωνίας: dome@eurohoops.net

Visit also: