Η Εurohoops Academy βάζει την υπογραφή της σε basketball camps που κάνουν τη διαφορά. Η ακαδημία μπάσκετ που διευθύνει ο Euroleague Legend, Θοδωρής Παπαλουκάς διοργανώνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μικρές γιορτές του μπάσκετ σε κάθε διακοπή των σχολείων, που μένουν αξέχαστες στα παιδιά. Τα πρωτοποριακά προγράμματα προπόνησης, οι εξειδικευμένες ασκήσεις και τα απολαυστικά παιχνίδια που επιμελούνται οι προπονητές μυούν τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ. Η σειρά των Camps έχει στον πυρήνα της το διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρότερους αθλητές, ενώ η σειρά των Labs θέτει στο επίκεντρο τη μπασκετική εξέλιξη για τους πιο φιλόδοξους αθλητές. Παράλληλα, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, δίνουν μοναδικές συμβουλές και ξεχωριστή έμπνευση στους συμμετέχοντες!

Christmas Camp

Το Eurohoops Dome τα Χριστούγεννα βάζει τα γιορτινά του και προφέρει στα παιδιά το καλύτερο μπασκετικό δώρο! Η Eurohoops Academy δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά εντός και εκτός συνόρων να απολαύσουν το μπάσκετ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Τα Eurohoops Camps | XMAS Edition μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων των αθλητών και αθλητριών κάθε επιπέδου – διασκεδαστικό παιχνίδι για τα μικρότερα παιδιά και μπασκετική εξέλιξη για τους πιο φιλόδοξους αθλητές.

Τα φετινά Eurohoops Camps | XMAS Edition θα πραγματοποιηθούν σε δύο περιόδους και περιλαμβάνουν τέσσερα επιμέρους προπονητικά προγράμματα, για αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου – το FUNdamentals Camp, το Shooting Camp, το Finishing Lab και το Individual Shooting Lab.

  • Α’ Περίοδος: 27-29/12/2023
  • Β’ Περίοδος: 2-5/1/2024

Πληροφορίες και εγγραφές εδώ!

Easter Camp

Κάθε Πάσχα το Eurohoops Dome φιλοξενεί ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι και πλούσιες μπασκετικές γνώσεις. Τα Eurohoops Camps | Easter Edition περιλαμβάνει ξεχωριστά προπονητικά προγράμματα, με το κάθε ένα από αυτά να επικεντρώνεται σε διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού και απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικίες και σε διαφορετικό αγωνιστικό επίπεδο.

Summer Camp

Τα παιδιά έχουν έναν επιπλέον λόγο να ανυπομονούν για τα καλοκαίρια, καθώς η Εurohoops Academy διοργανώνει το συναρπαστικό Eurohoops Camps | Summer Edition. Το Eurohoops Dome προσφέρει ξέγνοιαστες ημέρες γεμάτες μπάσκετ, παιχνίδι και καλεσμένους – έκπληξη. Τα πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα αναπτύξουν τις τεχνικές και ψυχοπνευματικές δεξιότητες των πιο φιλόδοξων αθλητών, ενώ οι νεαρότεροι μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ, διασκεδάζοντας.

Back2School Camp

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, το πρόγραμμα έχει μπάσκετ! Η Εurohoops Academy προσφέρει τα Eurohoops Camps | Back2School Edition, ένα ολιγοήμερο πρόγραμμα μπασκετικών ασκήσεων και δραστηριοτήτων, που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν νέους φίλους και να βρουν τη φόρμα τους λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά.

Visit also: