Η Εurohoops Academy βάζει την υπογραφή της σε Camp που κάνουν τη διαφορά.

Η Ακαδημία που διευθύνει ο Euroleague Legend Θοδωρής Παπαλουκάς διοργανώνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μικρές γιορτές του μπάσκετ, που μένουν αξέχαστες στα παιδιά, σε κάθε διακοπή των σχολείων!

Τα μοντέρνα προγράμματα προπόνησης, οι εξειδικευμένες ασκήσεις και τα απολαυστικά παιχνίδια που επιμελούνται οι προπονητές βοηθούν τους νεαρούς αθλητές να μάθουν τα μυστικά του basketball και κυρίως να συνεργάζονται. Άλλωστε, η επιτυχία έρχεται μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όπως λένε σε κάθε ευκαιρία στα πιτσιρίκια διάσημοι καλεσμένοι τους, όπως ο Πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο EuroLeague Legend, Βασίλης Σπανούλης!

Christmas Camp

Το Eurohoops Dome τα Χριστούγεννα βάζει τα γιορτινά του και προφέρει στα παιδιά το καλύτερο μπασκετικό δώρο! Ο λόγος για το Christmas Camp, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα της Εurohoops Academy την περίοδο των γιορτών για αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και άνω.

Το προπονητικό επιτελείο της Εurohoops Academy σχεδιάζει ένα απολαυστικό μπασκετικό πρόγραμμα και δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αν είναι αρχάρια ή προχωρημένα, να απολαύσουν το μπάσκετ κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα συνδυάζεται με μάθηση, γνώση, νέους φίλους και άφθονο παιχνίδι για τους συμμετέχοντες!

Easter Camp

Κάθε Πάσχα, αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντιούνται στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome στην Κηφισιά και απολαμβάνουν το Easter Camp, ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι και πλούσιες μπασκετικές γνώσεις.

Το πρόγραμμα του Easter Camp περιλαμβάνει ξεχωριστά προπονητικά προγράμματα, με το κάθε ένα από αυτά να επικεντρώνεται σε διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού και απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικίες. Οι συμμετέχοντες βελτιώνουν την τεχνική τους στην μηχανική και την εκτέλεση του σουτ, στο χειρισμό της μπάλας, στις κινήσεις με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι και πολλά ακόμα, σε ένα πλούσιο και εξειδικευμένο ασκησιολόγιο από το προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy.

Summer Camp

Τα παιδιά έχουν έναν επιπλέον λόγο να ανυπομονούν για τα καλοκαίρια, καθώς η Εurohoops Academy διοργανώνει το συναρπαστικό Summer Camp. Το Eurohoops Dome προσφέρει ξέγνοιαστες ημέρες γεμάτες μπάσκετ, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Aγόρια και κορίτσια από 5 έως 18 ετών δίνουν ραντεβού στις πλήρως εξοπλισμένες και κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome και απολαμβάνουν ένα πλούσιο μπασκετικό πρόγραμμα, κάνοντας παράλληλα νέους φίλους. Μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία με πολύ παιχνίδι, μπάσκετ και καλεσμένους – έκπληξη! Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει τρία επιμέρους Camps, για κάθε ηλικία, ανάγκη και επιθυμία – το Fundamentals Camp, το Improve Your Skills Camp και το Shooting Camp.

Back2School Camp

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, το πρόγραμμα έχει μπάσκετ! Η Εurohoops Academy προσφέρει το Back2School Camp, ένα ολιγοήμερο πρόγραμμα μπασκετικών ασκήσεων και δραστηριοτήτων, που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν νέους φίλους και να βρουν τη φόρμα τους λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά.

Visit also: