Δεν υπάρχει το τέλειο σουτ. Υπάρχει η προσαρμογή του σουτ στις ειδικές συνθήκες!

Το The Shooting Shape είναι το νέο απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα εξέλιξης και φορμαρίσματος του σουτ. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη της δεξιότητας του σουτ, προσαρμοσμένη στα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο έχει διάρκεια 3 ή 9 μήνες.

Στόχος του The Shooting Shape είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της τεχνικής του σουτ, αλλά και το καλύτερο δυνατό φορμάρισμα. Με αυτό τον τρόπο οι αθλητές γνωρίζουν ποιοι είναι οι καταλληλότεροι τρόποι να σουτάρουν βάσει των ατομικών τους χαρακτηριστικών, πως μπορούν να φορμαριστούν, αλλά και πως να προσαρμόσουν το σουτ τους στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού.

Στο The Shooting Shape γίνεται χρήση του υπερσύγχρονου Shooting Machine του Dr. Dish, σύμφωνα με το εξατομικευμένο πλάνο προπόνησης, το οποίο διαμορφώνεται από τους έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές της Eurohoops Academy, υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ατομικής Τεχνικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Καλογήρου. Οι περισσότερες από 150 ασκήσεις σχεδιασμένες από προπονητές του NBA για το Dr. (harveymaria.com) Dish προσαρμοσμένες από το προπονητικό επιτελείο στα ατομικά χαρακτηριστικά και τις αγωνιστικές ανάγκες των αθλητών κάνουν την αλλαγή στο σουτ ακόμη εντυπωσιακότερη.

Γίνεται να κάνεις 2.000 σουτ το μήνα; Με το The Shooting Shape γίνεται!

Κάνοντας 500 σουτ σε κάθε προπόνηση, 2.000 σουτ κάθε μήνα και 18.000 σουτ το χρόνο, το να αποκτήσεις τη δεινότητα των μεγάλων σουτέρ είναι απλώς θέμα… χρόνου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, σε group έως 4 αθλητών. Απευθύνεται σε αθλητές από 12 ετών και άνω.

Τιμές

Εurohoops Academy Εκτός Ακαδημίας
3 μήνες | €280, σε 2 δόσεις €140/δόση
8 μήνες | €680, σε 4 δόσεις €170/δόση

Πρόγραμμα

Κάθε Τετάρτη | 19:30-20:30

Επικοινωνία

Λευτέρης Καλογήρου
Tηλέφωνο: 6944721144
Email: lkalogirou@eurohoops.net

Visit also: