Τα παιδιά έχουν έναν επιπλέον λόγο να ανυπομονούν για τα καλοκαίρια, καθώς η Εurohoops Academy διοργανώνει το συναρπαστικό Eurohoops Camps | Summer Edition. Τα Eurohoops Camps | Summer Edition έρχονται για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προπόνησης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την ψυχαγωγία.

Τα φετινά Eurohoops Camps | Easter Edition θα πραγματοποιηθούν στο Eurohoops Dome σε επτά περιόδους, ξεκινώντας από τις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνοντας στις 2 Αυγούστου. Καλύπτοντας κάθε επιθυμία και ανάγκη των αθλητών και αθλητριών παρουσιάζουν τέσσερα επιμέρους προπονητικά προγράμματα: το FUNdamentals Camp, το Shooting Camp, το Finishing Lab και το Dribbling Lab. Η σειρά των Camps έχει στον πυρήνα της το διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρότερους αθλητές, ενώ η σειρά των Labs θέτει στο επίκεντρο τη μπασκετική εξέλιξη για τους πιο φιλόδοξους αθλητές.

Τα πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα αναπτύξουν τις τεχνικές και ψυχοπνευματικές δεξιότητες των πιο φιλόδοξων αθλητών, ενώ οι νεαρότεροι μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ, διασκεδάζοντας. Ταυτόχρονα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Οι επισκέψεις των ΓιάννηΘανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη ΔιαμαντίδηΒασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Νίκου Ζήση είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές στιγμές των Eurohoops Camps | Summer Edition.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* υποχρεωτικό πεδίο
Στοιχεία κηδεμόνα

Επιλέξτε πρόγραμμα *
Επιλέξτε περίοδο *

Ισχύει μόνο για το Fundamentals Camp
×

Επιλέξτε πρόγραμμα *
Επιλέξτε περίοδο *

Ισχύει μόνο για το Fundamentals Camp
Έμαθα για το Camp από

Για τη συμμετοχή κάθε αθλητή/αθλήτριας στα Eurohoops Camps | SUMMER EDITION είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης.

Έλαβα γνώση των όρων συμμετοχής στα Eurohoops Camps | SUMMER EDITION

Visit also: