Ο πατέρας του Καντέρ αποκήρυξε τον γιο του!

2016-08-08T16:35:02+00:00 2016-08-09T00:28:52+00:00.

admin69

08/Aug/16 16:35

Eurohoops.net

Την απόφαση να αποκηρύξει τον γιο του λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων έκανε γνωστή μέσω επιστολής ο πατέρας του Ενές Καντέρ…

Της Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Σε μία ιδιαίτερα σκληρή πράξη προχώρησε ο πατέρας του Ενές Καντέρ ο οποίος αποκήρυξε τον γιο εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων!

Η κόντρα του σέντερ της Οκλαχόμα με τον Εργκίν Αταμάν και το υπάρχουν πολιτικό καθεστώς είναι γνωστή, με τον 24χρονο παίκτη να έχει χαρακτηρίσει παλαιότερα ως „δικτάτορα“ τον Ταγίπ Ερντογάν και να υποστηρίζει πως αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει κληθεί στην Εθνική Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή, ο Καντέρ είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν δηλαδή του ανθρώπου τον οποίο ο Ερντογάν κατηγόρησε πως κρύβεται πίσω από την πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στη χώρα.

Όλα αυτά οδήγησαν τον πατέρα του Τούρκου σέντερ στην δημοσιοποίηση μίας επιστολής μέσω της οποίας κάνει γνωστή την απόφαση του να αποκηρύξει τον γιο του αναφέροντας μεταξύ άλλων: „Δεν θέλουμε πλέον να φέρει το όνομα της οικογένειάς μας! Απολογούμαι στον τούρκικο λαό και τον πρόεδρο Ερντογάν που έχω έναν τέτοιο γιο! Τον προειδοποιήσαμε για τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν“

×