Ataman: “Eurocup’ı Türkiye’ye Getirmek İstiyoruz”

2016-03-22T23:11:42+00:00 2016-03-22T23:11:42+00:00.

Semih Tuna

22/Mar/16 23:11

Eurohoops.net

Galatasaray Odeabank baş antrenörü Ergin Ataman, Bayern Münih maçı sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi.

By Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Galatasaray Odeabank baş antrenörü Ergin Ataman, Bayern Münih maçı sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi.

Ataman:

“Devreye 18 sayı önde girdik ancak rakibimiz çok tecrübeli bir takım ve bu farkı eritme gücü vardı. Son periyotta hakemler de takdir haklarını onlardan yana kullanınca, fark erimeye başladı. Ancak son bölümde akıllı oynadık. İlk maçta 99 sayı yediğimiz rakibi 59 sayıda tuttuk. Hücumda zorlansak da savunmamızla ve taraftarımızın itici gücüyle kazandık.

Aynı agresiflik ve kararlılıkla, burada yine aynı atmosferi yaratarak, yarı final rövanş maçı öncesi farklı kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz final ve önümüzde bir rakibimiz daha var. Şimdi buna konsantre olmalıyız. İnşallah ULEB Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getirmek istiyoruz.

Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günler var. Aynı şekilde dünyada insanlık adına işlenen büyük cinayetler var. Psikolojik olarak herkes için zor bir gündü. Hepimiz insanız ve hafta sonu İstanbul’daki, sabah da Brüksel’deki olayları takip ettik. İki takım olarak çıkıp oynamak zorundaydık. Bu şartlarda korkusuzca burayı dolduran Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. ’Vatan sana canım feda’ diyerek, korkusuzca salona geldiler ve büyük destek verdiler.”

×