Πρίφτης: “Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί”

2015-05-29T20:02:05+00:00 2015-05-29T23:21:30+00:00.

Aris Barkas

29/May/15 20:02

Eurohoops.net
Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε πως η ομάδα του αδυνατεί να ακολουθήσει στον ρυθμό του Ολυμπιακού, δίνοντας με ρεαλιστικά επιχειρήματα τη δική του ερμηνεία για την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του

Του Νίκου Βαγγέλη

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε πως η ομάδα του αδυνατεί να ακολουθήσει στον ρυθμό του Ολυμπιακού, δίνοντας με ρεαλιστικά επιχειρήματα τη δική του ερμηνεία για την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Είναι φανερό ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Θα δώσω τη δικιά μου ερμηνεία γι’ αυτά τα παιχνίδια. Οι εμφανίσεις μας δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας να είναι η ομάδα στην τετράδα και την προσπάθεια που έγινε όλη της χρονιά. Μπορεί να επικρατεί η εντύπωση ότι η ομάδα θα πρέπει να καλύπτει τις απουσίες που υπάρχουν. Ως ένα βαθμό αυτό είναι σωστό. Αλλά είμαστε στα playoffs, όπου δεν μπορείς να κάνεις αντικαταστάσεις. Είμαστε με μείον τρεις παίκτες. Τους Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση. Είναι δύσκολο όντας αριθμητικά αυτοί που είμαστε να δίνουμε παιχνίδια με τέτοια συχνότητα που έχουν τόσο υψηλές απαιτήσεις ενέργειας και ποιότητας. Θα ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο για να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση”.

×