Durant: “Porzingis Tek Boynuzlu At Gibi”

2016-01-26T18:59:02+00:00 2016-01-26T19:13:37+00:00.

Bugra Uzar

26/Jan/16 18:59

Eurohoops.net

NBA’de Kristaps Porzingis fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar sergilediği performansla sezonun en çok dikkat çeken oyuncularından biri olan Letonyalı çaylak oyuncuya bir övgü de Oklahoma City Thunder’ın süper yıldızı Kevin Durant’ten geldi.

By Bugra Uzar/ info@eurohoops.net

NBA’de Kristaps Porzingis fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar sergilediği performansla sezonun en çok dikkat çeken oyuncularından biri olan Letonyalı çaylak oyuncuya bir övgü de Oklahoma City Thunder‘ın süper yıldızı Kevin Durant’ten geldi.

Bu akşam New York Knicks‘le karşılaşacak Thunder‘ın yıldızı Kevin Durant şunları söyledi: “Onu seçtikleri zaman Derek’e (Knicks koçu Derek Fisher) mesaj attım ve ‘Bu çocuğu beğendim, iyi oynayabilir’ dedim. Birçok insan başta onu küçük görmüştü ama oynayabiliyor. Yeteneki bir adam ve bu ligde yetenekli oyuncuları izleme keyfinden uzaklaşıyoruz. Bu ligde atletik, güçlü ve büyük çok oyuncu var ama o yetenekli bir oyuncu. Şut atabiliyor, doğru işleri yapabiliyor, savunma yapabiliyor, 2.21 metre boyunda ama üç sayı çizgisinin gerisinden şut atabiliyor. Bunlar çok nadir görülen özellikler. Ve üstüne blok da yapabiliyor, o bu ligde adeta tek boyunuzlu bir at.”

×