Tiago Splitter: “Raul Neto’nun Fenerbahçe Taraftarlarını Gururlandıracağını Düşünüyorum”

2023-12-05T15:19:30+00:00 2023-12-05T15:48:19+00:00.

Toprak Kağnıcı

05/Dec/23 15:19

Eurohoops.net

Tiago Splitter, Raul Neto hakkında açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

Eurohoops Türkiye’nin Instagram hesabını takip etmek için tıklayın! 

Tiago Splitter bu yaz Fenerbahçe Beko ile sözleşme imzalayan, daha sonrasında Dünya Kupası’nda yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Raul Neto hakkında Eurohoops’a açıklamalarda bulundu.

Tiago Splitter’ın açıklamaları şu şekilde:

“Raul Neto, İspanya’da Avrupa basketbolunun içinde gelişti. Benim gibi çok küçükken İspanya’ya geldi, belki en iyi liglerde değildi ancak guard olmayı burada öğrendi ve daha sonrasında NBA’e gitti. NBA’de her zaman rotasyonda ikinci veya üçüncü guard oldu, rotasyondaki boşlukları doldurdu ancak Raul Neto gerçekten çok iyi bir oyuncu. Sahada tam bir asker, hücumda ve savunmada çok fazla katkı sağlıyor.

Fenerbahçe taraftarlarının onu seveceğini düşünüyorum. Yaşadığı sakatlık çok talihsizceydi, onun için çok üzgünüm. Umarım çok daha güçlü şekilde dönecek. Neto için iş işten geçmiş durumda değil, hala Avrupa’da oynayabilecek bir yeteneği var. Fenerbahçe taraftarlarını gururlandıracağını düşünüyorum.”

Brezilyalı oyuncu, bu yaz uzun süreli NBA serüvenine nokta koymuş ve Fenerbahçe Beko ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

Basketbol gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

EuroLeague gündemindeki son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

NBA gündemindeki son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!