Μπογκντάνοβιτς: “Πρέπει να κάνουμε εκπληκτικά πράγματα για να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ”

2017-04-13T22:09:37+00:00 2017-04-13T22:29:38+00:00.

admin69

13/Apr/17 22:09

Eurohoops.net

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και αναφέρθηκε στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια σκληρή ομάδα κι αυτό δεν είναι μυστικό. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Τους αξίζει η επιτυχία που έχουν μέχρι στιγμής, έπαιξαν πραγματικά καλά, ειδικά κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να κάνουμε ορισμένα εκπληκτικά πράγματα για να πάρουμε μια νίκη εκεί, καθώς έχουν το ίδιο δέσιμο με τους οπαδούς τους που έχουμε και εμείς στην έδρα μας με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Έχουμε, πάντως, εμπειρίες από τέτοια γήπεδα και έχουμε παίξει σε αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε αυτό στα ματς. Η ατμόσφαιρα είναι ξεχωριστή στα playoffs, όλοι θέλουν να είναι εκεί! Πρέπει να είσαι δυνατός στην έδρα σου και ο κόσμος το ξέρει, γι’ αυτό και δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα που μπορεί. Μπορείς απλά να δεις τα playoffs στην Πόλη πέρυσι για να καταλάβεις για τι μιλάω. Ήταν απίστευτη!

Την ίδια ώρα, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα δουν την ομάδα τους στην έδρα τους για την Euroleague της τρέχουσας σεζόν, οπότε σε… σπρώχνουν ακόμα περισσότερο. Πρόκειται για την πιο τρελή ατμόσφαιρα της σεζόν και τα καλύτερα εντός έδρας ματς”

×