Διαμαντίδης: “Σκοπός μας στο Eurohoops Academy είναι η δημιουργία καλύτερων ανθρώπων…”

2017-07-09T20:12:28+00:00 2017-07-09T20:12:28+00:00.

admin69

09/Jul/17 20:12

Eurohoops.net
Madrid 09-09-2007 Greece-Croatia Photo: Marko Metlas

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη των Ακαδημιών του Eurohoops έχει ξεκινήσει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει συγκεκριμένη αναφορά κατά τη διάρκεια τους Ios 3on3 Tournament.

Του Γιώργου Ορφανάκη / info@eurohoops.net

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά ο Διευθυντής του Eurohoops Academy, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εκεί όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ξεκινάει μία ωραία προσπάθεια με τις ακαδημίες. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ώστε να κάνουμε καλύτερους ανθρώπους, καλύτερους αθλητές, καλύτερους φίλαθλους και πρέπει τα παιδιά να μάθουν άλλα πράγματα και όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι”.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των Antetokounbros στην Αθήνα ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε με τη σειρά του δηλώσει πως: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι από τον Σεπτέμβριο σε μια νέα εγκατάσταση θα ιδρυθεί η πρώτη Eurohoops Academy! Supervisors θα είμαστε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και εγώ. Σκοπός είναι να περάσουμε ό,τι πρεσβεύουμε, τη φιλοσοφία μας. Δεν έχουμε σκοπό να βγάλουμε νέους πρωταθλητές, νέο Γκάλη, Γιαννάκη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Σπανούλη, Γιάννη και Θανάση, αλλά θέλουμε τα παιδιά να έχουν τη νοοτροπία που θεωρούμε σωστή. Γίνεται μεγάλος αγώνας να γίνει σωστά και να είναι όλα έτοιμα έγκαιρα για τα παιδιά, αλλά και για μας που θα κάνουμε ατομικές προπονήσεις”.

Όπως γίνεται σαφές από τις δηλώσεις των δύο σπουδαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών το Eurohoops Academy θα έχει ως πρωταρχική φιλοσοφία να “δημιουργήσει” παιδιά με σωστή νοοτροπία οι οποία θα γίνουν πρωτίστως καλύτεροι άνθρωποι και φυσικά καλύτεροι παίκτες.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στις ακαδημίες του Eurohoops συνεργάζονται δύο άνθρωποι, οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, που ξεχώρισαν για το ήθος τους και τη σωστή νοοτροπία την οποία θα περάσουν στα παιδιά.

×