Χ. Σταυρόπουλος: “Ο δάσκαλος Ίβκοβιτς έβαλε τις βάσεις για την κορυφή!”

2017-08-28T14:12:42+00:00 2017-08-28T14:12:42+00:00.

Dimitris Minaretzis

28/Aug/17 14:12

Eurohoops.net

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος προλόγισε τη συνέντευξη Τύπου και την παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το φιλικό της 20ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ομάδα επίλεκτων παικτών που αγωνίστηκαν στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του, εκθειάζοντας τον Σέρβο προπονητή για τη συνεισφορά του στην ομάδα.

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Έδωσε δε, χρηστικές οδηγίες για το παιχνίδι, καλώντας τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το ΣΕΦ στο αντίο του Ντούντα:

“Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία παράσταση του μεγάλου Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είμαστε περήφανοι που αυτό θα γίνει στο ΣΕΦ. Σε αυτό το γήπεδο που στα πέντε χρόνια από την τεράστια καριέρα του δασκάλου που έβαλε τις βάσεις να κατακτήσει την κορυφή το 1997 και το 2012. Δύο μοναδικές σεζόν για την ομάδα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η τεράστια καριέρα του τα λέει όλα. Υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά να κάνουμε αυτόν αγώνα η σκέψη του κόουτς και εδώ στην ΚΑΕ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε αυτό το παιχνίδι να δώσει τη λάμψη και την ώθηση στη μεγάλη στιγμή που θα γίνει μέλος του Hall OF Fame”, είπε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

“Να πω πως θα είναι η πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδας στο κοινό της φέτος. Θα είμαστε πλήρεις και θα είναι η ευκαιρία να τη δούνε οι φίλαθλοι από κοντά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από την αιγίδα της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ίβκοβιτς θα αποτελείται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κόουτς και σε αυτόν τον αγώνα θα δώσουν το παρόν μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους προσκεκλημένους.

Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από αύριο (29/8) στα 5 και 10 Ευρώ τα πέρισσότερα (ηλεκτρονικά, Γερμανός, ΟΤΕ). Δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας και αυτό γιατί η σκέψη του κόουτς είναι πως όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Να σας ενημερώσω πως ο αγώνας θα καλυφθεί από τον Cosmote Tv. Θα μεταδοθεί επίσης και στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους στις 20 Σεπτέμβρη”.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

×