Στοίχημα: Παιδιά, βγάλτε τον Ρέτζι Μίλερ από μέσα σας στην Ισπανία

2018-01-14T10:19:32+00:00 2018-01-14T10:50:40+00:00.

admin69

14/Jan/18 10:19

Eurohoops.net

Το τέλος του πρώτου γύρου στην Ισπανία πλησιάζει στο τέλος και το ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στο Copa del Rey κορυφώνεται.

Επιστροφή στις επιλογές από το ισπανικό πρωτάθλημα και τα ειδικά των παικτών. Γκραν Κανάρια και Μπαρτσελόνα είναι οι βασικές μας επιλογές από την ACB, ενώ υπάρχει αξία σε αρκετούς παίκτες στα τρίποντα. Ετοιμάζουμε καφεδάκι, φτιάχνουμε πρωινό και είμαστε έτοιμοι για ένα όμορφο στοιχηματικό-μπασκετικό μεσημέρι Κυριακής.

Μούρθια-Γκραν Κανάρια 2 – ΜπαρτσελόναΜάλαγα 1 / 2,75 / 15 units

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Ισπανία και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο λόγω του Copa Del Rey, στο οποίο συμμετέχουν οι πρώτες 8 ομάδες της βαθμολογίας. Το Copa del Rey θα διεξαχθεί στην έδρα της Γκραν Κανάρια, η οποία αυτή τη στιγμή είναι πέμπτη στην βαθμολογία, αλλά μόλις μία νίκη πάνω από τον ένατο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι γηπεδούχοι θέλουν κι αυτοί την νίκη για να προλάβουν την οκτάδα, αλλά θα πάω με την ποιότητα των κιτρίνων περιμένοντας να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από μία μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Στο άλλο παιχνίδι αυτή που καίγεται είναι η Μάλαγα για να μείνει μέσα στην οκτάδα, αλλά θεωρώ δύσκολο να της χαριστεί η Μπαρτσελόνα και να ηττηθεί δεύτερι σερί φορά φέτος εντός έδρας από την ομάδα του Πλάθα. Χαμηλή η απόδοση και την βάζω για να ενισχύσω την απόδοση. Προφανώς και παίζεται και μονό η επιλογή της Γκραν Κανάρια για όποιον δεν θέλει να πάρει το ρίσκο της Μπαρτσελόνα που είναι αψυχολόγητη ομάδα και μας έχει… κάψει αρκετές φορές στην αρχή της σεζόν. Οι Καταλανοί πάντως είναι καλύτεροι αυτή την περίοδο.

Δυάδα Ισπανία
Σιλμπ under 2,5 τρίποντα – Ουεινς under 2,5 τρίποντα / 3,27 / 20 units

Αμφότεροι είναι καλοί σουτέρ και στην καλή τους ημέρα μπορούν να κινηθούν σε πολύ ψηλά νούμερα. Δεν παίρνουν όμως πάντα πολλά τρίποντα στο παιχνίδι. Τόσο ο Σιλμπ όσο και ο Ουέινς συνήθως κινούνται στα 4-5 τρίποντα, κάτι που σημαίνει ότι για να μας στείλουν στον κουβά θα πρέπει να σουτάρουν από 6,75 με ποσοστά πάνω από το 50%. Τόσο η Μπέτις όσο και η Γιουβεντούντ αγωνίζονται εκτός έδρας. Θεωρώ πως η αξία βρίσκεται στο under και το βάζω μάλιστα στον πίνακα με 20 units.

Εστουντιάντες – Ανδόρρα
Γιέλινεκ under 2,5 τρίποντα / 1,80 / 15 units

Eπιλογή με ρίσκο το under 2,5 τρίποντα του Γιέλινεκ, η οποία στηρίζεται σε μία προσωπική υπόθεση ότι ο παίκτης της Ανδόρρας δεν θα συνεχίσει να παίρνει 6-7 τρίποντα ανά παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σουτάρει με καλά ποσοστά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει αυξήσει των αριθμό των προσπαθειών που παίρνει από τα 6,75 από 3 σουτ κατά μέσο όρο σε 6. Πάω με το under 2,5 στο οποίο βρίσκω αξια ακόμα και 5-6 σουτ να πάρει.

 

*Τα περισσότερα pick που ανεβαίνουν στον πίνακα έχουν και link που παραπέμπουν στην ανάλυσή τους. Απλά πατάτε πάνω στο σημείο.

*Για τα player bets, το live betting και γενικότερα για να προλαβαίνετε τα σημεία στην σωστή απόδοση και line το twitter είναι απαραίτητο. Ακολουθείτε το λογαριασμό μου (@Stathistrap) και βάζετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε καθε νέο ποστάρισμα.

*Για τον τρόπο παιχνιδιού μου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στην “τριλογία” που γράφτηκε το καλοκαίρι, ενώ πέρα από τα σχόλια κάτω από το κείμενο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email (stathisbetassist@gmail.com). Για οποιαδήποτε ένσταση έχετε – αν έχετε -, για τον τρόπο που προτείνονται τα early bets, τα updates στα κείμενα και γενικότερα το πως γίνεται το παιχνίδι μας μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή μαζί μου στην παραπάνω διεύθυνση.

×