Eski NBA Yıldızı Deron Williams İş Dünyasına Hızlı Giriş Yaptı

2019-07-30T16:21:58+00:00 2019-07-30T16:22:25+00:00.

Semih Tuna

30/Jul/19 16:21

Eurohoops.net

Deron Williams, MMA yatırımı hakkında açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

Deron Williams, NBA’deki son maçına yaklaşık iki yıl önce çıktı ve resmi olarak emekli oldu. Üç kez All-Star’a seçilen oyun kurucu kısa süre önce MMA dünyasına adım attı.

35 yaşındaki Williams, Dallas merkezli karma dövüş sanatları spor salonu Fortis MMA’in ortaklarından birisi durumunda. FloCombat’tan Daniel Vreeland’e röportaj veren Deron Williams, MMA’e adım atmasını sağlayan kişinin de Dallas Mavericks‘te oynadığı dönemdeki asistan koçu olduğunu söylüyor:

“Ben Dallas’ta büyüdüm ve Mavericks için oynamaya buraya döndüğümde asistan koçlarımdan Jamahl Mosley, jiu-jitsu’yla ilgileniyordu. Onunla MMA ve jiu-jitsu hakkında konuşurduk. Gelip, benimle ve çalıştığım koçla birebir antrenman yapmalısın.”

Williams yatırım yapmaya nasıl karar verdiği hakkında ise:

“Fortis MMA’in kurucusu Sayid Saud ile birebir antrenmanlara başladım. Sadece sevdiğim ve çalışma yapmak için. O zamanlar bilmiyordum ama Sayif Saud, Fortis’i açmaya çalışıyormuş. Altı ay antrenman yaptıktan sonra Saud’la arkadaş olduk ve şunu dedi: ‘Sana bir şey göstereceğim.’

Beni Fortis’e götürdü ve bu Fortis açılmadan önceydi. Yerlerde matlar yoktu, bitirilecek işler vardı. O’nun ne kadar iyi bir koç olduğunu ve yanındaki dövüşçüleri biliyordum. Ben de ‘Nasıl bunun bir parçası olabilirim?’ diye sordum.” Açıklamalarını yaptı.

Basketbol gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!