Μανωλόπουλος: “Βασικός μας στόχος η 3η θέση”

2015-12-19T19:32:50+00:00 2015-12-19T19:39:28+00:00.

Aris Barkas

19/Dec/15 19:32

Eurohoops.net
ΑΕΚ

Την πίστη του οτι η εικόνα της ΑΕΚ θα βελτιώθεί, παρά τα όσα έγιναν, εξέφρασε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την εύκολη νίκη επί του Ρεθύμνου (86-70)

Του Γιάννη Μπουράνη/ info@eurohoops.net

Την πίστη του οτι η εικόνα της ΑΕΚ θα βελτιωθεί, παρά τα όσα έγιναν, εξέφρασε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την εύκολη νίκη επί του Ρεθύμνου (86-70).

Ο Έλληνας προπονητής ξεκίνησε τις δηλώσεις του ευχαριστώντας τόσο τον Ντράγκαν Σάκοτα, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξε, παρά το οτι δεν τον γνώριζε,  όσο και τον Ντούσαν Σάκοτα για την ετοιμότητά και την βοήθειά του, ενώ σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε: “Ετοιμάσαμε την ομάδα σωστά και τακτικά και ψυχολογικά, παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου και στους παίκτες, οι οποίοι βρήκαν κίνητρο και είχαν μια πολύ καλή απόδοση, όσον αφορά τους στόχους που είχαμε θέσει. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, ενώ επιθετικά λειτουργήσαμε σωστά και ομαδικά.”

Σε ερώτηση σχετικά με τον αν θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής στην “Ένωση”, τόνισε οτι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο αλλά ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ, και συνέχισε λέγοντας: “Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. όλοι ξέρουν οτι το αποτέλεσμα είναι λάθος. Έχουν γίνει πολλά πράγματα. Ο βασικότερος στόχος της ΑΕΚ είναι να τελειώσει την χρονιά στην 3η θέση. Το ρόστερ είναι δυνατό. Η Ευρώπη σού δίνει κάποια πράγματα, εντούτοις με ένα ματς την βδομάδα, έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε καλύτερες προπονήσεις και να βελτιωθούμε.”

Από την μεριά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αρχικά τόνισε οτι “ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κάναμε σωστή δουλειά,” ενώ σε ερώτηση σχετικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην ομάδα, δήλωσε αναρμόδιος να σχολιάσει κάτι από την στιγμή που υπάρχει διοίκηση, η οποία παίρνει τις αποφάσεις, ενώ ελπίζει οτι οι αλλάγες που έγιναν θα βελτιώσουν τη  εικόνα της ομάδας, η οποία θα γίνει καλύτερη μέσα από τις προπονήσεις.

Τέλος, σχετικά με κάποιες φήμες περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από την ομάδα, ο Έλληνας σέντερ αρκέστηκε να  πει οτι “είμαι παίκτης της ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάτι.”

Ο coach των φιλοξενούμενων, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε: “Η ομάδα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Είχαμε την απουσία του Σάφτενααρ, που ήταν σημαντική για εμάς, καθώς και άλλα προβλήματα. Κρατάμε το καλό κομμάτι, συνεχίζουμε την σωστή δουλειά και επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Κηφισιά. Είναι σημαντικό να μην έχουμε τραυματισμούς, δεν πρέπει να λείπει κανείς.”

Από τους παίκτες του Ρεθύμνου, ο Μάριος Ματαλόν σχολίασε οτι “φάνηκε από την αρχή οτι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Ξεχνάμε το ματς, και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, που για εμάς είναι σαν τελικός.”

×