İDDİA: Antony Davis, Darren Collison’ı İkna Etmeye Çalışıyor

2020-02-09T09:29:31+00:00 2020-02-09T09:29:31+00:00.

admin69

09/Feb/20 09:29

Eurohoops.net

Darren Collison, buy-out pazarının gözde isimlerinden biri.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

Los Angeles Lakers, Darren Collison’ı emeklilikten vazgeçirmeye çalışıyor ve gözüktüğü kadarıyla başarılı olma şansları gayet yüksek. Los Angeles Times’tan Broderick Turner’ın haberine göre Collison, NBA’e geri dönüş planlarıyla ilgili Lakers’ın yıldız oyuncusu Anthony Davis ile sık sık konuşuyor. Collison’ın Los Angeles’taki iki takımı kuvvetli şekilde değerlendirdiği daha önce çıkan haberlerden de biliniyordu ancak son gelişmelere göre Lakers, Clippers’a göre daha avantajlı konumda.

Turner’ın haberine göre, Collison’ın temsilcileri Lakers yöneticileri ile temas halinde. Collison, geçtiğimiz Perşembe günkü maçtan önce Lakers soyunma odasını ziyaret ettikten sonra karşılaşmayı Jeanie Buss’ın yanında takip etti. Bu gelişmelerin dışında Collison’ın Jeanie Buss ve Kurt Rambis ile yemek yerken görüntülendiği de biliniyor.

Collison’ın NBA’e dönüşü hakkındaki kararını önümüzdeki hafta vermesi bekleniyor. Eğer tecrübeli oyuncu Lakers’ı seçerse, oyun kurucu yeteneğine ihtiyacı olan Los Angeles temsilcisi için önemli bir faktör olacaktır.

Lakers’ın kadrosunda yer alan oyuncular arasında oyun kurma yeteneğine sahip olan sadece iki isim var: LeBron James ve Rajon Rondo. Kadroya üçüncü bir oyun kurucunun katılması, Lakers’ı savunmayı çok daha zorlaştıracaktır. Collison eklemesi aynı zamanda LeBron James’in üzerindeki yükün de azalması anlamına geliyor.

Darren Collison, NBA kariyeri boyunca New Orleans Hornets, Indiana Pacers, Dallas Mavericks ve Sacramento Kings formaları giydi.

Basketbol gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

NBA gündemindeki son gelişmeler için tıklayın!

×