Ντρέιμοντ για Ουίγκινς: “Θα “κολλήσει” καλά στους Ουόριορς”

2020-02-11T14:34:39+00:00 2020-02-11T14:34:39+00:00.

Dimitris Minaretzis

11/Feb/20 14:34

Eurohoops.net

Οι Ουόριορς πήραν τον Άντριου Ουίγκινς αντί του Ντ’Άντζελο Ράσελ (συν τους Τζέικομπ Έβανς, Ομάρι Σπέλμαν και δύο ντραφτ πικς), για μία προσθήκη που όπως την περιέγραψε ο Στιβ Κερ: “Είναι πιο σωστό από πλευράς ταιριάσματος στο ρόστερ”. Ο Ντρέιμοντ Γκριν συμφωνεί …

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Κι έχει μία λογική αυτό: ο Ράσελ “έπεφτε” πάνω στον Στεφ Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον που του χρόνου θα επιστρέψουν ως βασικό δίδυμο στα γκαρντ των Ουόριορς. Ο Ουίγκινς θα πάρει κατευθείαν τη θέση “τρία” κι ο Ντρέιμοντ Γκριν θα μείνει στο “τέσσερα”, φτιάχνοντας πάλι μία τετράδα που μπορεί να επιστρέψει ψηλά:

“Νομίζω πως θα ταιριάξει καλά”, λέει ο Ντρέιμοντ Γκριν στο NBC Sports και συνεχίζει:

“Όσο γίνεται περισσότερο, νομίζω πως θα γίνει αμέσως. Μπορεί να σκοράρει, να τρέξει στα άκρα και είναι πολύ καλός αμυντικός. Πιστεύω σίγουρα πως θα “κολλήσει” σε αυτήν την ομάδα για πολύ καιρό”.

Ο Ουίγκινς πέτυχε 24 πόντους στο ντεμπούτο του, όταν οι Ουόριορς έχασαν με 120-125 από τους Λέικερς. Σε 31 λεπτά είχε 8/12 σουτ, τρεις ασίστ και πέντε κλεψίματα!

Ο Γκριν έχει ακούσει για την κριτική που ο Ουίγκινς έχει δεχτεί, κυρίως για έλλειψη προσπάθεια και αφοσίωσης.

“Δεν θα κάτσω να συμπεριφέρομαι σαν να είχε ο τύπος μία “σκατένια” καριέρα. Έχει μέσο όρο 20 πόντους τα τελευταία χρόνια. Φέρνοντας τον στην ομάδα θα γίνουμε πάλι συνώνυμο της νίκης. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Δείτε τα τελευταία νέα

×