Facu Campazzo: “Beni En Çok Zorlayan Şey Trash Talk’tu”

2021-08-27T22:09:34+00:00 2021-08-27T22:09:34+00:00.

admin69

27/Aug/21 22:09

Eurohoops.net

Facu Campazzo, NBA’deki ilk sezonunda yaşadığı trash talk tecrübeleri hakkında konuştu…

By Eurohoops team/ info@eurohoops.net

NBA’deki çaylak sezonunda başarılı bir performans gösteren Facu Campazzo, verdiği röportajda ilk sezonunda yaşadığı tecrübeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Özellikla NBA’de maç esnasında oyuncuların yaptığı trash talktan bahseden Campazzo, bunun çaylak sezonunda adapte olurken en çok zorlandığı şeylerden biri olduğunu belirtti.

Başarılı oyun kurucu, “Beni en çok zorlayan şey trash talktu. Maç esnasında rakiplerim sürekli konuşuyordu, üstme geliyordu. Dünya Şampiyonası ya da Olimpiyatlarda bu kadar konuşmuyorlardı. Ancak NBA’de susmak bilmiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Campazzo sözlerine, “Özellikle rakip benchin önünden şut atarken sürekli onları duyuyorsunuz. ‘Boş bırakın, atmasına izin verin’ diyorlar. Eğer şutu sokarsanız onlara bakarak kutlamam müthiş bir his. Ancak kaçırırsanız ve rakibinizin kafanıza girmesine izin verirseniz işler çok zorlaşıyor.” diyerek devam etti.

NBA’deki ilk normal sezonunda ortalama 21.9 dakika süre alan Campazzo, 6.1 sayı – 3.6 asist – 2.1 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Play-off’larda Jamal Murray’nin de sakatlanamsıyla daha fazla sorumluluk alan Campazzo, ortalamalarını 9.3 sayı – 4.1 asist – 3.0 ribaunda kadar yüksetlmeyi başardı.

Basketbol gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!