Κλίπερς: Σειρά παίρνει ο Ντανίλο Γκαλινάρι!

2017-07-01T10:16:18+00:00 2017-07-01T10:16:18+00:00.

Dimitris Minaretzis

01/Jul/17 10:16

Eurohoops.net

Μετά την παραμονή του Μπλέικ Γκρίφιν, οι Κλίπερς θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των φόργουορντ και για αυτό το λόγο θα συναντηθούν με τον Ντανίλο Γκαλινάρι, αλλά και τον Τζο Ινγκλς!

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Ο Ιταλός φόργουορντ είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του και οι Κλίπερς θα του δώσουν ένα μεγάλο συμβόλαιο προορίζοντας τον προφανώς δίπλα στον Μπλέικ Γκρίφιν ή εναλλακτικά παίζοντας αντί για αυτόν αφού συχνά πυκνά οι τραυματισμοί τον στέλνουν στην injury list.

Ο Τζο Ινγκλς αντίθετα, είναι restricted free agent, κάτι που σημαίνει πως οι Τζαζ έχουν το δικαίωμα να ματσάρουν την όποια προσφορά πάρει (αν πάρει) ο Αυστραλός φόργουορντ από τους Κλιπς. Προφανώς δεν μπορούν να πάνε και για τους δύο, αφού υπάρχουν ακόμα στις ίδιες θέσεις ο Ουέσλι Τζόνσον αλλά και ο Σαμ Ντέκερ που αποκτήθηκε στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Κρις Πολ στους Ρόκετς.

Οι Κλίπερς, εξάλλου, φαίνεται πως χάνουν και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, αλλά ήδη έχουν αποκτήσει μέσω των Ρόκετς τον Λου Ουίλιαμς. Υπάρχει πάντα και ο Τζαμάλ Κρόφορντ, αλλά παρόλα αυτά θέλουν και τον Τζόναθαν Σίμονς που έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς και παίζει και στις δύο θέσεις των “φτερών”. Οι τελευταίοι όμως προσπαθούν να τον υπογράψουν ξανά.

×