Γιασικεβίτσιους: “Παράδειγμα μαχητικού πνεύματος ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος μαχητές είναι οι παίκτες μου”

2018-04-26T21:38:22+00:00 2018-04-26T21:38:22+00:00.

John Rammas

26/Apr/18 21:38

Eurohoops.net

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός ως αντίπαλος καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστή την πρόκριση της Ζαλγκίρις στο Final Four της Ευρωλίγκας, ενώ δήλωσε… ανακουφισμένος που έκανε επιτέλους κάτι καλό για τη γενέτειρά του, το Κάουνας.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

“Από την αρχή της σειράς πίστευα πως είχαμε πιθανότητες πρόκρισης, πολύ περισσότερο μετά από το Game 1. Οι παίκτες μου είναι ένα σπουδαίο σύνολο, παρότι υστερούν σε εμπειρία. Δεν είναι πολλές οι ομάδες στην Ευρωλίγκα που παλεύουν όπως εμείς. Αναπληρώνουν το κενό στην εμπειρία με απίθανο πνεύμα. Είναι τύποι που θέλουν να βελτιώνονται. Τους βγάζω το καπέλο. Θα πανηγυρίσουμε και μετά θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το Βελιγράδι” είπε αρχικά στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας ο 42χρονος Λιθουανός προπονητής και συνέχισε αναφορικά με το φετινό 5-1 επί του Ολυμπιακού σε κανονική διάρκεια (2-0) και playoffs (3-1): “Είναι απίστευτο. Είναι τόσο καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με πολύ καλό προπονητικό επιτελείο, με τόσο μεγάλη εμπειρία. Αποτελεί παράδειγμα μαχητικού πνεύματος τα τελευταία 5-6 χρόνια, κάτι που κάνει το επίτευγμά μας ακόμη πιο ξεχωριστό”.

Όσο για την επιστροφή της Ζαλγκίρις σε Final Four μετά από 19 χρόνια (Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1999), ο γεννημένος στο Κάουνας “Σάρας” είπε: “Είναι πολύ ωραίο να κάνεις επιτέλους κάτι καλό για την πόλη σου”.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα

×