Το Eurohoops Dome και η Eurohoops Academy έχουν την τύχη να συνεργάζονται με σπουδαίες εταιρείες οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια και τη δράση τους και συμβάλλουν ποιοτικά στην συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν.

ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, ο Όμιλος αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, στρέφοντας το βλέμμα του προς τον τομέα της πρόληψης, της ποιότητας ζωής και της ευζωίας. Μέσα από αυτό το πρίσμα δημιουργήθηκε το νέο Διατροφολογικό & Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου www.bioiatrikiplus.gr, το οποίο ως σκοπό έχει να προσφέρει σε έναν καλαίσθητο χώρο, την ίδια ημέρα, και μέσω άρτιου εξοπλισμού, τη δυνατότητα ενός πλήρους ελέγχου που περιλαμβάνει:

  • εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση,
  • εργομετρική αξιολόγηση δεικτών φυσικής κατάστασης αθλητών και αθλουμένων, και
  • εξειδικευμένες αιματολογικές, βιοχημικές και γονιδιακές εξετάσεις,

πάντα με την αξιοπιστία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Spalding Greece

H Spalding είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της, προωθώντας το άθλημα του μπάσκετ και συμβάλλοντας στην εξέλιξη της τεχνικής απόδοσης των αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της Spalding, την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και το 1987 του WNBΑ. H Spalding κινείται δυναμικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχοντας παρουσία ως επίσημη μπάλα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA και NCAA. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 παραμένει η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης η Spalding είναι η επίσημη μπάλα της ΕΚΑΣΘ ( Ένωση καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης) και του EKA BASKET ΄’ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ (Εργασιακό Πρωτάθλημα).

myTeam

Το myTeam (my-team.gr) είναι μία ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών σωματείων και ακαδημιών όλων των ομαδικών και ατομικών σπορ. Έχει υλοποιηθεί με στόχο να βοηθά από το μικρότερο αθλητικό σωματείο μέχρι συλλόγους με χιλιάδες αθλητές και μέλη να ψηφιοποιήσουν τις καθημερινές διαδικασίες τους. Μερικά από τα εργαλεία που προσφέρει στα σωματεία είναι η on-line εγγραφή και δημιουργία μελών, η οικονομική διαχείριση, οι πληρωμές συνδρομών, η διαχείριση αποθήκης, η διαχείριση εγκαταστάσεων, ο προγραμματισμός και οι παρουσίες προπονήσεων ενώ η ομάδα του myTeam αναπτύσσει διαρκώς νέα εργαλεία για τους συλλόγους. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτή όλα τα μέλη της κοινότητας ενός αθλητικού σωματείου και να συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, από την διοίκηση και τους προπονητές μέχρι τους αθλητές και τους γονείς τους.

Visit also: