Το Eurohoops Dome και η Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. έχουν την τύχη να συνεργάζονται με σπουδαίες εταιρείες οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια και τη δράση τους και συμβάλλουν ποιοτικά στην συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν.

Spalding Greece

H Spalding είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της, προωθώντας το άθλημα του μπάσκετ και συμβάλλοντας στην εξέλιξη της τεχνικής απόδοσης των αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της Spalding, την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και το 1987 του WNBΑ. H Spalding κινείται δυναμικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχοντας παρουσία ως επίσημη μπάλα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA και NCAA. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 παραμένει η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης η Spalding είναι η επίσημη μπάλα της ΕΚΑΣΘ ( Ένωση καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης) και του EKA BASKET ΄’ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ (Εργασιακό Πρωτάθλημα).

LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και τις οικιακές συσκευές, συνεργάζεται με το ΕUROHOOPS DOME ως Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας. H LG Electronics έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της τόσο για την υπεροχή και αξιοπιστία των προϊόντων της, όσο και για την πολύπλευρη εταιρική της δράση. Σε αυτό το πλαίσιο, με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics δημιούργησε την ομώνυμη ομάδα στο ΕUROHOOPS DOME. Οι 20 ‘LG Αθλητές του Αύριο’ προπονούνται με υποτροφία στο ΕUROHOOPS DOME από το προπονητικό team της Ακαδημίας Eurohoops για τη σεζόν 2018-2019. Το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ επεκτείνεται και με αυτή τη συνεργασία στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών και ενθαρρύνει τα ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο αγαπημένο τους άθλημα.

GSA Sport

Αθλητισμός, Τεχνολογία, Οικολογία

Η GSA Sport δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη για βιώσιμα προϊόντα αθλητικής ένδυσης που θα ενισχύουν τις επιδόσεις των αθλητών.

Για να εξασφαλίσει ένα άριστο προϊόν, αποτέλεσμα άρτιας μεθόδου παραγωγής, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικασία Έρευνας & Ανάπτυξης. Όλα τα προϊόντα της GSA Sport κατασκευάζονται ακολουθώντας εκείνες τις καινοτόμες διαδικασίες που απαιτούνται για να διασφαλιστούν οι κύριοι εταιρικοί στόχοι της βιωσιμότητας και απόδοσης.

Στόχος της GSA Sport είναι να αλλάξει τον κόσμο των αθλημάτων, αυξάνοντας παράλληλα το οικολογικό πρόσημο στην εταιρική λειτουργία της.

Πράξις Υγείας

Το Πράξις Υγείας αποτελεί μια μοναδική περίπτωση σε επίπεδο ενοποιημένης παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και διαγνωστικών εξετάσεων σε ένα χώρο.

Με πάνω από 26 ιατρικές και επιστημονικές ειδικότητες και υπερσύγχρονο εργαστηριακό και διαγνωστικό εξοπλισμό, το Ιατρικό & Διαγνωστικό Κέντρο ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ επενδύει σταθερά στην απλοποίηση των διαδικασιών και στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ασθενών και συνοδών, πετυχαίνοντας την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με το ανταγωνιστικότερο κόστος της αγοράς.

PlaySight

Το PlaySight μετατρέπει κανονικές αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα σε “SmartCourts” συνδέοντάς τα μέσω του διαδικτύου με την πλατφόρμα του PlaySight. Με τις μόνιμα εγκαταστημένες κάμερες υψηλής απόδοσης σε όλο το παρκέ, το PlaySight τροφοδοτεί όλους τους τομείς του μπάσκετ, από την προπόνηση στην απόδοση. Η πραγματική δύναμη του PlaySight είναι στην πλατφόρμα του με τα άμεσα βίντεο, την αυτόματη καταγραφή και ανάλυση, την πλήρη ενσωμάτωση, τη δημιουργία περιεχομένου και πολλά ακόμα.

Visit also: