Το café του Eurohoops Dome κερδίζει τις εντυπώσεις με την καλαισθησία του και δικαιώνει τις προσδοκίες, προσφέροντας υγιεινά προϊόντα, που συμβάλλουν στην ευεξία μικρών και μεγάλων.

Το café του Eurohoops Dome εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή χάρη στα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτει και στις άρτιες υπηρεσίες που παρέχει.

Από τις 08:00 μέχρι τις 16:00 ένα τηλεφώνημα στο 2108002951 αρκεί για όποιον επιθυμεί άμεσα έναν τονωτικό café, ένα υγιεινό snack, ένα ελαφρύ γεύμα, ένα ισοτονικό ποτό ή, ένα αναψυκτικό. Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος. Με ένα κλικ, ωστόσο, όλα είναι στο… πιάτο σου!

Βεβαίως, η εμπειρία της επίσκεψης στο Eurohoops Dome δε συγκρίνεται με τίποτα σχετικό. Το café λειτουργεί όλη τη μέρα στην είσοδο του χώρου. Απόλυτα σύμφωνο με την κατεύθυνση του project προσφέρει προϊόντα που ακολουθούν την φιλοσοφία ‘Wellness – healthy living’. Όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, μάλιστα, το café έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες food catering, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχία των party και των εταιρικών event. Ο χώρος έχει πλήρη προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ.

Στον κλιματιζόμενο χώρο του café έχουν τοποθετηθεί screens/οθόνες, όπου προβάλλονται αγώνες basketball. Είναι δηλαδή ο,τι πρέπει για τις παρέες που θέλουν να περάσουν τα βράδια τους παρακολουθώντας μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε ένα αμιγώς μπασκετικό περιβάλλον.

Επιπροσθέτως, η ηχητική και η μικροφωνική εγκατάσταση βγάζουν ασπροπρόσωπους όχι μόνο τους ομιλητές των σεμιναρίων, που τα αξιοποιούν σε κάθε περίσταση, αλλά και τους επαγγελματίες που τα χρησιμοποιούν όταν ο χώρος του café ενοποιείται με τη σάλα για τις ανάγκες των εταιρικών event!

Η σπάνια αίσθηση που έχει ο επισκέπτης του Eurohoops Dome, όταν ενώ κάθεται στο café νομίζει ότι βρίσκεται μέσα στο παρκέ, είναι απολαυστική. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους συγγενείς και τους φίλους όσων αγωνίζονται να τους χαίρονται ανά πάσα στιγμή, απολαμβάνοντας παράλληλα το ρόφημά τους σε ένα αληθινά ευχάριστο περιβάλλον.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108002951
E-mail: catering@eurohoops.net

Visit also: