Η Εurohoops Academy δεν είναι απλά μια ακαδημία μπάσκετ. Το κορυφαίο προπονητικό επιτελείο, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η σύγχρονη φιλοσοφία του αθλήματος που μετουσιώνεται στον προπονητικό σχεδιασμό, σε εξειδικευμένα camps και σε ποικίλες δραστηριότητες, κάνουν το προσωπικό όραμα του Θοδωρή Παπαλουκά μια ολοκληρωμένη εμπειρία μπάσκετ. Πρωταρχικός στόχος της Eurohoops Academy ήταν, είναι και θα είναι να διδάξει στα παιδιά τις αξίες του υγιούς αθλητισμού και τις θεμελιώδεις αρχές του μπάσκετ. Τώρα είναι έτοιμη να θέσει και έναν επιπλέον στόχο: να κάνει το αγωνιστικό της step-up!

Γίνε μέλος της Eurohoops Academy εδώ!

 

Αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων της σεζόν 2023-2024 εδώ.

Η Εurohoops Academy έχει το δικό της ιδιόκτητο και πανέμορφο «σπίτι». Το Eurohoops Dome, η έδρα της Eurohoops Academy, είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών. Στο Eurohoops Dome οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες μπορούν να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο και να απολαύσουν το μπάσκετ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με τρία κλιματιζόμενα γήπεδα μπάσκετ με παρκέ τελευταίας γενιάς, σύγχρονα αποδυτήρια, café, Spalding Corner και AntetokounBros Shop.

Έχοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, η Eurohoops Academy διαθέτει διασώστη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, των αγώνων και των εκδηλώσεων, ενώ στο Eurohoops Dome υπάρχει απινιδωτής τελευταίας τεχνολογίας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* υποχρεωτικό πεδίο
Στοιχεία κηδεμόνα

Η συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι έλαβα γνώση και συμφωνώ με τους "Όρους συμμετοχής αθλητή" της Eurohoops Academy

Διεύθυνση

Ευρώτα 24, Κηφισιά, 145 64

Τηλέφωνο

210 800 2957

Email

academy@eurohoops.net

Ωράριο Γραμματείας

Δευτέρα – Παρασκευή | 17:00-20:30
Σάββατο | 09:00-15:00
Κυριακή | 09:00-13:30

Eurohoops Academy Sponsors

Visit also: