Η Εurohoops Academy δεν είναι απλά μια ακαδημία μπάσκετ. Το κορυφαίο προπονητικό επιτελείο, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η σύγχρονη φιλοσοφία του αθλήματος που μετουσιώνεται στον προπονητικό σχεδιασμό, σε εξειδικευμένα camps και ποικίλες δραστηριότητες, κάνουν το προσωπικό όραμα του Θοδωρή Παπαλουκά μια ολοκληρωμένη εμπειρία μπάσκετ.

Γίνε μέλος της Eurohoops Academy εδώ!

Έχοντας βαθιά πίστη στο ίδιο της το όνομα – «Εξέλιξις», η Eurohoops Academy εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και ετοιμάζεται να χαράξει μια νέα πορεία. Με την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης από τον πολύπειρο και διακεκριμένο προπονητή, Κωνσταντίνο Μελέτη, την προσθήκη του Υπεύθυνου Ατομικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Καλογήρου και Τεχνικό Υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Σταμάτη, η Eurohoops Academy θέλει να εξελίξει τα παιδιά στους μελλοντικούς πρωταγωνιστές των παρκέ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από τους καλύτερους τις βασικές αρχές του μπάσκετ, τις υψηλές αξίες του αθλητισμού, αλλά και πνεύμα πρωταθλητισμού σε νεαρή ηλικία. Πάνω από όλα, βέβαια, θέλει να εμφυσήσει την αγάπη για το μπάσκετ!

Η Εurohoops Academy έχει το δικό της ιδιόκτητο και πανέμορφο «σπίτι». Το Eurohoops Dome, η έδρα της Eurohoops Academy, είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών. Στο Eurohoops Dome οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες μπορούν να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο και να απολαύσουν το μπάσκετ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με τρία κλιματιζόμενα γήπεδα μπάσκετ με παρκέ τελευταίας γενιάς, σύγχρονα αποδυτήρια, café και boutique.

Έχοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, η Eurohoops Academy διαθέτει διασώστη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, των εκδηλώσεων και των αγώνων από το Bioiatriki+. Στο Eurohoops Dome υπάρχει, επίσης, απινιδωτής τελευταίας τεχνολογίας.

Γίνε κι εσύ ο μελλοντικός πρωταγωνιστής των παρκέ, γίνε μέλος της Eurohoops Academy.

* υποχρεωτικό πεδίο
Στοιχεία κηδεμόνα

Η συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι έλαβα γνώση και συμφωνώ με τους "Όρους συμμετοχής αθλητή" της Eurohoops Academy

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 21080029576983036590
Email: academy@eurohoops.net

Γραμματεία

Δευτέρα έως Παρασκευή | 17:00-20:30
Σάββατο | 09:00-16:00
Κυριακή | 09:00-11:30

Eurohoops Academy Sponsors

Visit also: