Σπανούλης: Γιάννης, Ντόντσιτς, Πάου Γκασόλ και Πάρκερ υποκλίθηκαν στον ΘΡΥΛΟ της Ευρωλίγκας!

2020-01-14T21:08:38+00:00 2020-01-14T21:16:49+00:00.

admin69

14/Jan/20 21:08

Eurohoops.net
Spanoulis_antetokounmpo_Giannis

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί πολλές ακόμα μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ και όχι μόνο, αποθέωσαν τον Βασίλη Σπανούλη για την κατάκτηση της κορυφής των σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Λίγο πριν το το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άλμπα, στο CUBE του ΣΕΦ, η ΚΑΕ παρουσίασε ένα πολύ όμορφο βίντεο, με μεγάλα ονόματα του NBA, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, να αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη.

Σπανούλης: Βραβεύτηκε από τους Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ και αποθεώθηκε (video)

Στο βίντεο, το οποίο αναμένεται να ανεβάσει και η ΚΑΕ στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, παρουσιάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Πάου Γκασόλ, ο Τόνι Πάρκερ, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Φορτούνης, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Λευτέρης Πετρούνιας, να αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη για το σπουδαίο του επίτευγμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Συγχαρητήρια για το νέο ρεκόρ, είσαι πρότυπο και αποτελείς πρότυπο και  κίνητρο για εμένα. είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα που σπας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Μακάρι να φτάσω κι εγώ στα 37 και να κάνω το ένα ρεκόρ μετά το άλλο όπως κι εσύ”.

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

×