Στοίχημα: Ώρα playoffs στην Γερμανία

2017-05-03T12:08:37+00:00 2017-05-03T12:12:23+00:00.

admin69

03/May/17 12:08

Eurohoops.net

Η κανονική διάρκεια στο γερμανικό πρωτάθλημα τελείωσε ακριβώς όπως την περιμέναμε και τα παιδιά της Λούντβιγκσμπουργκ είναι πλέον κι επίσημα αδέρφια μας.

Του Στάθη Τραπεζανλίδη/ info@eurohoops.net

Το ζευγάρια των προημιτελικών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να δημιουργηθούν καλές στοιχηματικές ευκαιρίες στην πορεία των σειρών. Ήδη από τις πρώτες αναμετρήσεις έχουμε ανοίξει αρκετά το παιχνίδι μας και στο παρκέ θα φανεί το αν θα δικαιωθεί η επιλογή μας αυτή.

(ΒΕΚΟ BBL, 5/5)
Μπεϊρόιτ – Όλντενμπουργκ 2 (+4,5) / @1,87 / 20 μονάδες
Μπεϊρόιτ – Όλντενμπουργκ 2 / @2,60 / 10 μονάδες

Διπλό bet βάζω στο παιχνίδι μου από τον πρώτο – χρονικά – προημιτελικό στην Γερμανία. Η Μπεϊρόιτ είναι καλή εντός έδρας έχοντας πάρει μεγάλες νίκες κόντρα σε πολύ καλύτερους αντιπάλους. Παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη σταθερότητα όλη τη σεζόν, αλλά το ρόστερ της δεν είναι κάτι ιδιαίτερο που θα με φοβίσει να την κοντράρω. Η Όλντενμπουργκ είναι σε καλό μομέντουμ κι ίσως καταφέρει να το εκμεταλλευτεί αυτό και να κλέψει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία και πιο σκληρό χαρακτήρα – λόγω φανέλας – από την αντίπαλό της, ενώ υπερτερεί και σε προσωπικότητα. Σημείο που αξίζει σε κάθε περίπτωση να μπει στις επιλογές μας καθώς περιμένω τους φιλοξενουμενους ακόμα και να μην κερδίσουν να ηττηθούν στις λεπτομέρειες.

(ΒΕΚΟ BBL, 6/5)
Μπάγερν ΜονάχουΆλμπα Βερολίνου 1 (-12,5) / @1,87 / 40 μονάδες
Άλμπα Βερολίνου under 73,5 / @1,70 / 30 μονάδες

H διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η απουσία του Μιλοσάβλιεβιτς στην Άλμπα την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα στην επιθετική λειτουργία τους και δύσκολα θα μπορέσουν να κινηθούν σε υψηλά στάνταρ στο Μόναχο. Θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν η Μπάγερν δεν κερδίσει με 20 πόντους τον πρώτο προημιτελικό. Θα πρέπει η Άλμπα να κάνει το τέλειο παιχνίδι και η ομάδα του Τζόρτζεβιτς να εμφανιστεί χαλαρή, ασόβαρη και με υπεροψία για να γίνει κλειστό παιχνίδι. Δεν μου έχουν δώσει κανένα τέτοιο σημάδι οι γηπεδούχοι, ενώ υπάρχει και μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια. Πηγαίνω σε δυνατό bet σε ένα από τα καλύτερα pregame σημεία της σεζόν στην Γερμανία. Στην ίδια λογική είναι και το under 73,5 της Άλμπα. Η Μπάγερν είναι καλή αμυντικά τη φετινή σεζόν όχι μόνο στα εντός έδρας, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της τόσο στην Γερμανία όσο και στο Eurocup.

(ΑCB, 4/5)
Τενερίφη – Μπασκόνια 2 / @1,93 / 20 μονάδες

Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός έδρας και από τους μεγάλους πέρασε μόνο η Βαλένθια από το νησί. Η Μπασκόνια σαφέστατα είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και μπορεί να πάρει την υπερπολύτιμη βαθμολογικά νίκη. Δύο παράγοντες με οδηγούν προς το διπλό. Ο ένας είναι η κατάκτηση του FIBA Champions League από την Τενερίφη πριν από μόλις τρεις ημέρες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες καθώς μετά την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου έρχεται ένα φυσιολογικό άδειασμα. Ο δεύτερος είναι το γεγονός ότι οι Βάσκοι δεν έχουν πλέον την Ευρωλίγκα και θα είναι 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα.

*Οτιδήποτε προκύψει ξέρετε πλέον την διαδικασία. Το twitter είναι must για όποιον θέλει αρχικά να ακολουθεί τα picks που προτείνονται από τη στήλη και κατά δεύτερον να ενημερώνεται άμεσα για τα update, τα οποία όπως έχετε παρατηρήσει δίνονται πάρα πολύ συχνά.

*Για τον τρόπο παιχνιδιού μου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες εδώ, ενώ πέρα από τα σχόλια κάτω από το κείμενο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email (stathisbetassist@gmail.com). Για οποιαδήποτε ένσταση έχετε – αν έχετε -, για τον τρόπο που προτείνονται τα early bets, τα updates στα κείμενα και γενικότερα το πως γίνεται το παιχνίδι μας μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή μαζί μου στην παραπάνω διεύθυνση.

Επιλογές:

ΑCB:
1.Τενερίφη – Μπασκόνια 2 / 1,93 / 20 μονάδες

Update: ΒΕΚΟ BBL
1.Μπεϊρόιτ – Όλντενμπουργκ 2 / @2,60 / 10 μονάδες
2.Μπεϊρόιτ – Όλντενμπουργκ 2 (+4,5) / @1,85 / 20 μονάδες
3.Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου 1 (-12,5) / @1,87 / 40 μονάδες
4.Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου, Άλμπα under 73,5 / @1,70 / 30 μονάδες

Μακροχρόνια Στοιχήματα *προτάθηκε στις 1/5
Κατάκτηση πρωταθλήματος (Ελλάδα) Ολυμπιακός – Κατάκτηση πρωταθλήματος (Γερμανία) Μπάμπεργκ / @2,48 / 50 μονάδες

Σημεία που έχουν προταθεί: 130
Επιτυχημένα σημεία: 70
Void: 1

Ποντάρισμα: 2260 μονάδες
Επιστροφή: 2239,65 μονάδες

ROI: -0.09%

Αρχική Κάβα: 1000 μονάδες
Ανοικτές επιλογές: 5 (120 μονάδες)
Μακροχρόνια Στοιχήματα: 1 (50 μονάδες)
Τελική Κάβα: 809,65 μονάδες

×